"Jullov"

Hej hopp:)

I torsdags hade vi gympapasset, gick ju riktigt bra:) Tänkte inte alls på kameran som stod vid sidan av, utan körde på som aldrig förr:) Längtar till nästa pass vi ska göra!!

På kvällen hade vi klassfest:) Alla kunde tyvärr inte vara med men vi va ganska många ändå!




Helgen har spenderats framför idrottspsykologiboken och tillsammans med Ylva, Ellen och Ann-louise för lite filmkväll:)


Nuuuuuu går snart bussen hem till Säffle, ska bli riktigt skönt att komma hem ett tag:) Home sweet home!!♥

God Jul och Gott Nytt År på er alla!! Puss å Kram


Tjejerna på besök♥

I helgen har jag haft Lorina och Malin på besök. Har haft det hur roligt och trevligt som helst. Synd att inte du kunde hänga på Helena, men de får bli nästa gång. Vi saknade dig ska du veta!

Inflyttningspresenter fick jag:) en jättefin ljuslykta och en massa cider!! Thanks girls:)




Idolfinal och tacos blev det såklart på fredagen och på lördagen blev det party:) Då visade jag tjejerna utelivet i Grythyttan..hihi:) Skoj skoj!!

 



Idag har vi bla haft sparåd med 2:orna. Dom anordnade små stationer i Hälsans hus där vi  i grupper fick gå runt och lyssna och prova på sånt som vi har att se fram emot. Låt och verkade jätte skoj, längtar. Vi fick bla prova på yoga, blev masserade, ansiktsbehandling, avslappnigsövningar, kika på produkterna och massa information inför vår fortsatta tid på spa-programmet. Och detta var bara några grejer dom visade oss...så vi har mycket roligt som väntar oss:)♥

Fick reda på saltentan idag också..gick inte så illa som jag trodde. Fick VG:) och Godkänd paruppgift. Så skönt att kunna lämna det bakom sig:)

Nu är det motionsgympan på torsdag som det ska tränas och tränas på, sen väntar ett seminarium på måndag! Men sen är det JUL:)

Puss å kram



Finbesök:)

Har varit en mycket bra helg!! I fredags kom Jorge hit på besök och som vanligt blev det tacos, idol och mys:) Går bara inte att tröttna på tacos, skulle nästan kunna käka det varje dag:) På lördagen åkte älskling tillbaks till Säffle och mamma och pappa kom på besök:) En söt tomte fick jag, passade perfekt i köket!:) Frysen är nu även proppfull med bröd, bullar och lussekatter, mums!!!

             


Idag tog vi oss en sväng till Nora på julmarknad.Mysigt, men tråkigt väder. Vart är snön?? Lite julklappar inhandlades och lite smått och gott till mig själv:)

          



Nyss varit på ett friskis och svettis pass med Hannah. Wieee!! Visste inte ens att det fanns det här. Får nog bli ett medlemskort där efter jul!!:)


Tack för en kanonhelg!!♥ Längtar till nästa helg, då kommer Lorina och Malin!:)

Puss å kram


RSS 2.0