Grillning!!:)

Efter mycket åska och regn blev det en riktigt fin lördagskväll med grillning på gården. En liten sväng in till puben hann vi också med:)

 

Idag har vi haft examination i vattengympa... och nu laddar vi om för motionsgympa på torsdag!!:


Snaaart sommar!:)

En vecka kvar innan man lägger studierna på hyllan ett tag. Men först är det examination i vattengympa och examination i motionsgympa plus en lektion i coaching! Sen sen finns det mycket mycket jag ska hinna med under sommarn:))

* Fira Malin i Karlstad
* Fira lillsyrran Emilias student, och kika på balen
* Jobba på posten
* Midsommar i Lysekil
* Mysa i stugan, bada, fiska och allt därtill
* Fest i stugan skulle vara trevligt, fårse om det kanske kan bli så:)
* Åka båt med la familia på vänern
* Mamsens födelsedag
* Lars Winnerbäck med Lorina, Malin och Matilda
* Tunisen 1 vecka med min älskling
* Hälsa på Sanna i Oslo
* Hälsa på Ylva i Lysekil
* Hälsa på Ellen i Torsby
* Hälsa på Ludvikaborna Ylva och Ann-louise(där tar vi 2 flugor i samma smäll)

Har säkert glömt en massa saker, och kommer säkerligen dyka upp minst lika många grejer....men helt klart blir det en fullsmäckad sommar, NICE:)

Biljett bokad:)

Den 17/7 ska jag, Lorina, Malin och Matilda på Lars Winnerbäck i Göteborg. Ska bli väldans skoj:))


♥♥♥

 Va en jättefin begravning för farmor idag!
 

                                                                                                            
Älskade farmor


Du hade ett hjärta plats för alla och fullt av kärlek inuti. Vad vi än behövde fråga, kunde du alltid ge ett svar. Så vi tar hatten av för farmor nu, det finaste vi har.

Att med endast ett ord kunna beskriva en sådan fantastisk människa som du, är inte det lättaste. Glad, positiv och omtänksam är bara några ord som passar in på dig.

Du var en sådan farmor som alla ville ha, en farmor som brydde sig mycket om sina nära och kära och en farmor som alltid ville uppleva nya saker.

Tillsammans med dig har vi tillbringat många glada och oförglömliga stunder, som vi värderar otroligt högt.

Vi glömmer dig aldrig, du stod oss så nära.


Frida Jonatan Emilia
 


Extrakurs i triggerpunkter!

I lördags hade vi anmält oss till en extrakurs i triggerpunkter. I spända muskler kan det finnas muskelknutor som kan göra mycket ont, de kallas triggerpunkter:) En triggerpunkt kan kännas med fingrarna som en knuta eller ett spänt band i muskeln. Därför palperade vi varandras ryggar och försökte finna om vi hade några. Ellen skrek och skrek när jag hittade ömma punkter på hennes rygg. Jag va inte så dålig själv sen heller:) 

Triggerpunkter kan ha 3 olika faser: Passiv- inga problem och ingen smärta
                                                     Latent- triggerpunkten har aktiverats till viss grad
                                                     Aktiv- här har man riktiga probem och riktigt ont utav dem
  

 Mycket intressant kurs!

Vi fick även prova på att sätta en akupunkturnål, hjälpa vid migrän, benlängdsskillnad samt stötdämpning för fot och knä.

Här är Ann-louise med en nål på en triggerpunkt:)




Idag har vi haft redovisning. Phuuu...äntligen över! Nu är det bara 100 saker kvar att göra innan vi tar sommar! Kämpa kämpa!


Vårruset 2010 i Örebro!

En riktigt trevlig kväll fick vi i Örebro, med kanonväder:) Efter loppet käkade vi upp allt gott som fanns i picknickkorgen, men grillade även lite korv:)



Vattengympa på Loka brunn!








Säfflemarten!

I torsdags fyllde pappsen 48 år, men eftersom jag kom hem i fredags så firade vi då istället med god mat och
tårta:)

 




På lördagsmorgonen var det dags för den traditionella cruisingen genom stan med de fiiiina bilarna:) Det spöregnade ute ska jag tillägga:(...men när väl alla bilarna stod uppradade redo för att åka iväg så tvärdog den fina röda bilen som vi åkte i. Där blev vi ståendes medans alla andra åkte iväg...haha lite komiskt va de, men fyy så tråkigt att den bara la av sådär:( Bättre lycka nästa år;)




Tidigare år har det varit jättefint väder och vi har piffat till oss lite extra. Några bilder från 2008:)





Efter en regnig dag på Säfflemarten gick vi och käkade på den nya restaurangen Bella Rosa. Det va riktigt gott, kan vi rekommendera:)




Kvällen bjöd på lite party!:) Förfest hos Lorina med lite lekar, och sen gick vi vidare till Harrys!




Nu väntar en tuff pluggvecka:/

                ♥


Anna och Hannas 25-års fest!

Erika och Daniel kom över till mig en sväng innan Marion var snäll och kom och hämtade oss. Väl i Grythyttan blev vi kvar en stund hos Marika innan vi traskade iväg mot puben där festen var i full gång:)



Mycket trevlig kväll!!:)


Shopping med Erika!

Idag var jag så duktig att jag gick ut och sprang lite innan frukost...för nu närmar sig vårruset i Örebro:)

Imorgon ska Anna och Hanna ha 25+25 års fest, ska bli skoj! Jag och Erika har varit och shoppat lite presenter idag. Slutade med att vi shoppade lite till oss själva med. De va en massa rea ju:) Hittade denna fina tunikan för ENDAST 100 kr...det gick ju bara inte att motstå!!

   


En massa sommarcider har det kommit nu också..hoppas dom är lika goda som dom ser ut att vara. Kul med lite nya smaker:) Något ni även måste prova är den nya smaken choklad marabou-polka, den är supergod:)


                   

 


Vattengympa och motionsgympa!

I helgen har jag träffat Lorina, som jag inte sett på 4 månader. Äntligen är hon hemma från sin resa:) Ja vad gjorde vi...kollade på Jorge när han spelade match på sporthälla och hade film-kväll med pizza och godis:)



Nu har vi kört igång med både vattengympa och motionsgympan. Vi är 6 st i min grupp som har fördelat upp ledarskapet i motionsgympan. Jag kommer att hålla i 1 konditionslåt(hopp) och 1 styrkelåt(armar, axlar och bröst). Nedvarvning och stretching kommer vi ha på slutet gemensamt. 45 min ska passet vara totalt. Så nu är jag i full rulle med att leta låtar, räkna bmp och hitta övningar som passar:) Om det så bara vore passet som skulle planeras..nehejdå här ska skrivas musikanalys och ritas gubbar å hej å hå. Men kul äre:) Vattengympan ska också vara 45 min och då kommer vi vara i samma grupper. Här kommer man få tänka om lite, eftersom rörelserna påverkas på ett helt annat sätt i vattnet. Mitt uppe i allt ska vi även ha en muntlig redovisning med gruppen i 25 min. Filmas ska det göras också...det gör det hela MYCKET värre. PLUS att lilla jag hade feber en dag så jag missade 1 fjuttig liten föreläsning...jaa men visst....skriv 1 dataskriven sida om boken Tala väl..BINGO...har ju all tid i världen liksom, NOT! Är det en obligatorisk föreläsning så SKRIV det på schemat snälla...då hade jag proppat i min 10 alvedon och kommit dit. Är sjuk 1 gång på hela året(peppar peppar ta i trä) och då ska jag behöva skriva en massa extra grejer. Sen finns det en del som ofta är borta på andra föreläsningar...har dom fått nått extra att göra mån tro?? Aja nu kör jag järnet sista veckorna som är kvar....hohohohohho!!!

♥♥♥

             
                                                              ♥

                                             ♥     Älskade farmor   ♥
                                                                           
                                                              ♥

                  
                                                 

Feber:(

Kände igår att jag började få ont i halsen. Vaknade inatt av att jag frös som bara den, febern hade angripit mig. Skippade idag föreläsningen i retorik, och har spenderat dagen inomhus för att försöka friskna till. Va så nyfiken på omtentan i massage så jag åkte bara iväg en snabbis för att hämta den. VG:) Så otroligt skönt!
Känner mig fortfarande inte helt frisk men imorgon ska det planeras med gruppen hur vi ska lägga upp redovisningen. Har inte tid att vara sjuker!!


Livräddning!

Idag har vi varit på Loka Brunn och haft livräddning i vatten. Vi fick träna på att rädda varandra med livbojar, plocka upp dockor på botten, hjälpa en person in till land som är i nöd osv. De va roligt och lärorikt. Alltid bra att friska upp minnet lite:)

Min kamera har fortfarande inte fattat att den ska skärpa sig. Men här bjuder jag på några suddiga bilder!



Efter en liten spring/gå tur blev det middag hos Ann-louise. Kycklingcurry med ris och till efterrätt kex med ost. Mycket smaskens!





Valborg och första maj:)

Helgen har innehållit både tacokväll med tvmys men även lite party! Igår blev det förfest hos Ulle med Tina, Ing-marie, Carro, Helena och Andreas. Trevligt satt! Jorge spelade match igår i Eskilsäter och fortsatte sedan festandet med laget.  Vi möttes sedan upp på Harrys allihopa!:) Ganska dåligt med folk va de, men vi hade riktigt roligt ändå!:)


Något har hänt med min kamera:( Korten blir suddiga och med väldigt konstigt ljus. Får skaffa mig en ny snarast!




Snart åker jag tillbaks till Hällefors igen. Imorgon börjar en ny delkurs: Ledarskap och fysisk aktivitet:)

Puss å Kram

RSS 2.0