Fika, massage och Tv-mys

En fika i Grythyttan är aldrig fel, finns mycket smaskens där. Latte med marshmellows i...mmm så gott!!




Senare under dagen var vi väldans sugna på lite massage. Vi gav varandra en halvkroppsmassage...ååå så efterlängtat!!! Bra att friska upp minnet, har blivit allt för lite masserande för mig under sommaren...har haft för lite tid. Men nu kära familj, släkt, vänner och bekanta...jag behöver öva...hör av er!!!:) Ylva hade ett nintendo 64 tv-spel. Jag va bara tvungen att se ifall mina talanger fortfarande satt kvar...å jajamensan...jag ägde;) Just det bilspelet blir man aldrig för gammal för, Jonatan varför sålde du det för??;) Kvällen avslutades med lite tv-tittande på Fångarna på fortet.



Introduktion!

Idag hade vi introduktion. Låt som att vi har 2 roliga terminer framför oss:) Annars har kvällen spenderats hos Ellen där vi kollat på Fångarna på fortet! Imorgon är det grupp A som har långdag i hälsopraktiken. Vilket innebär att grupp B (som jag är med i) är lediga imorgon. På onsdag är det vår tur, och då har vi skrubb och massage...men denna gången ur ett österländskt perspektiv, spännande:)


Tillbaks i Hällefors

Nu är jag tillbaks i mitt bo i Hällefors och imorgon börjar skolan igen. Mamma och pappa följde med hit och hjälpte mig med alla grejer som jag hade dragit med mig hem. Vi käkade pizza och handlade lite mat innan de åkte tillbaks hem igen. Så nu har jag grejat och packat upp de mesta ur kartongerna.

Hmm...har man för mycket kläder om man typ inte har någon plats kvar i en hel stor garderob???:D




Efter att ha bränt bröd i brödrosten och dragit igång brandlarmet har jag nu fått macka och mexicanasoppa i magen. Nu ligger jag i soffan och tittar lite på tv:)




Natti natti gott folk!!


Kräftskiva hos Andreas

Kräftskiva i Fengersfors med Helena och Andreas:)


Oslo

Ett besök hos Sanna och Lisa i Oslo blev det. Hur mysig och trevlig helg som helst med kanonväder!!:) Tacos på balkongen, party på kvällen och dagen efter guidade Sanna mig runt i Oslo och vi besökte bla Vigelandsparken.



Kräftskiva hos Lorina

Nu sitter jag här i soffan på Vallgatan och imorgon sitter jag i lägenheten i Hällefors igen. Sommaren har gått så fort, alldeles för fort tycker jag! Ska bli jobbigt att åka ifrån Jorge igen men nu får vi se fram emot Bali, inte så långt kvar ändå:))

Bilder från Tunisien kommer, det är så mycket fint och grannt som jag vill visa. Så bilder därifrån kommer:)

Nu till lite annat som hänt i slutet på sommaren. Kräftskiva med dom bästa tjejerna; Lorina, Helena och Malin. En liten avskedsträff för Lorina som nu befinner sig på Filippinerna hos pojkvännen. Men hoppas hon snart är hemma igen!




Lagfest i Eskilsäter

Lagfest ute vid Rudsvallen i Eskilsäter har vi varit på. Och respektive(lilla jag) fick följa med då det bjöds på mat och sång, trevligt trevligt!! Det tackar vi för:)


Hoffmaestro

Jag och Sanna tog oss en liten spontantripp till Arvika och lyssna på Hoffmaestro på Olssons Brygga den 24 juli:)



Sång och BBQ

Jorges bror Christian spelade och sjöng vid Silvenska Villan. Då var vi där och lyssnade. Mycket duktig den pöjken!!




BBQ i Åmål på Café XO med Malin, Lorina och Helena:) Mycket smaskens!!




Lars Winnerbäck

Då fortsätter vi med lite bilder från sommarn:)

Helgen i Göteborg med Malin, Lorina och Matilda. Lyssnade på Lars Winnerbäck!!:)

 


Ni är väl kvar mina trogna läsare:)

Ojoj jag har varit väldigt dålig på att uppdatera min lilla blogg..vad har hänt sen sist då tro.. jo en väldans massa:)

Mammas födelsedag. En middag ute vid Duse, mycket trevligt och gott!


Vi har varit i Nödinge i farmors hus och rensat ut alla grejer. Jag och Jorge åkte med mamma och pappa ner redan på fredagen. På lördagen gick jag och Jorge lite på stan i Göteborg och shoppade medans mamma och pappa, Yvonne och Olle grejade i huset. Senare på eftermiddagen kom Jonatan och Emilia också ner till Nödinge.







Förfest hos Ing-marie:) Sen bar det av till Harrys för att dansa lite!:)





Lilla kusinen Adam fyllde 1 år:)






Fiskning och vattenskidåkning i stugan! Jonatan är en jäkel på vattenskidor, åka på en enda skida kan han också:)


 

Massa mer bilder har jag på lager, fortsättning kommer imorgon...jag lovar:)

Kram på er så länge


RSS 2.0