Eskilsäter-dagen

För ett par veckor sen va vi ett gäng som grillade hos Ing-maries föräldrar på näset. Efter detta åkte vi till Eskilsäters bygdegård där de va fest:) Lite bilder från detta kommer här!

 

Igår kom mamma och pappa hem från Island. Då hade vi lagat tacos tills dom kom hem och passade samtidigt på att ge fotoalbumet vi gjort till dem på deras 25-åriga bröllopsdag:)

Titta vilket fint halsband jag fick av dom. Kulan är av lava:)



Midsommar

Spenderade 2 dagar på Gåsö med ett härligt gäng, sol och bad, god mat och fest:) Kunde inte blivit bättre! En gubbe kom och hämade oss med båt och tog oss över till ön. Väl framme stod Lisa och Henrik och väntade på oss. En jättemysig stuga blev vi välkomnade till:) Vädret var kanon så vi gick till klipporna och solade och badade. Det blåste dock en del, men så fint så fint. 16 grader i vattnet var det, men Jorge och Andreas hoppade i:) Sen var det dags för midsommarmaten och jordgubbstårtan..mums! Efter detta lekte vi lite lekar, gittaren kom även fram och vi sjöng och sjöng. Hur trevligt som helst! Dagen efter va vädret kanon igen, då stekte vi på klipporna och jag tog mig mitt första dopp för i år. Kallt va det men de va ju nästan ett måste:) Efter att vi fått i oss lite käk i magen åkte vi in mot land igen. Tack allihopa för en mycket trevlig midsommar!! Innan vi tog bilarna hemåt åkte vi till Grundsund till Pelles Rökeri och käkade räkmacka, ååå va gott de va!

 


Gåsö!!

Har nu jobbat hela 3 veckor på posten. Tiden går så fort. 4 veckor kvar att jobba innan det är dags för 2 veckors semester:) 1 vecka ska då spenderas i Tunisien och vecka 2 blir nog bara till att vara hemma, kanske ett par dagar i stugan om det blir väder! Sen jobbar jag ytterligare några veckor innan det är dax att förflytta sig tillbaks till Hällefors.

Nu är mamma och pappa på Island och göttar sig. De firar deras silverbröllop:) En stooor bukett köpte jag, Jonatan, Emilia, Christian och Jorge till dom, och ännu en liten överraskning väntar när de kommer hem:)

Imorgon bär det av till Gåsö som ligger strax utanför Lysekil. Där ska vi fira midsommar:)) Hoppas vädret håller i sig!!

          


Önskar er alla en trevlig midsommar!!

Puss&Kram                                                             

Räkkryss med postisarna!

Båtturen gick från bibliotekskajen ut längs Harefjorden till Hökeströmmen och sedan tillbaks till Säffle igen. Vi hade kanonväder och en toppenkväll:)





Har gjort lite fint på balkongen idag. Fixat lite blommor:)


      



Rosa hantlar:)

Nu har jag beställt ett par 0,5 kilos hantlar. Min tanke är ju då att jag ska springa med dessa i händerna. Har sett andra som springer med det också, så varför inte testa:) Kostade bara 150 kr sammanlagt med frakt och allt, så de kanske det är värt!:) Jag brukar ju alltid ha stenar i händerna eller en nyckel när jag springer annars, det ska hjälpa mot håll om man trycker hårt. Och jag tycker faktiskt det funkar. Men därför är det ju lite roligare med hantlar i händerna än stenar:)



Bilden hämtad från hjalpredan.se


Emilias student och bal

I fredags tog lillasyster studenten. Champangefrukost med klassen hemma på Nävervägen blev det innan dom begav sig till Herrgårn. På eftermiddgen stod vi utanför skolan och väntade på att alla studenterna skulle komma ut:) Efter att dom åkt traktor med flak blev det studentfirande hemma med släkt och vänner.



Dagen efter va det dax för bal:) ÅÅå så fina alla va! Vädret kunde ju vart roligare men som tur va vart det uppehåll precis när de va dags att åka ner till hotellet i cab!:)




Karlstad!!

Förra lördagen bar det av till Karlstad med Malin och Lorina. Malin fyllde år den 3:e juni så då passade vi på att ta oss en liten tripp, bo på hotell, käka gott och festa lite:) Trevligt satt! Saknade Helena bara, hon hade hemtenta stackaren som hon satt kvar hemma och kämpade med:/



Grillning och motionsgympa

Grillning vid Guldkusten för att säga hejdå inför sommarn!




I torsdags va det dags för examination i motionsgympa! Vi i min grupp hade fixat oss lite extra vad det gäller kläder, snyggt va:)




Nu är jag hemma i Säffle igen och stannar ett bra tag:) Har jobbat första dagen på Posten idag, å de gick ju finfint!


RSS 2.0