Motionsgympa!

I helgen har jag varit hemma i Säffle. Skönt att kunna åka hem utan att behöva öppna en endaste liten bok för att plugga:) Har istället haft tacoskväll hos mamma å pappa, lördagen jobbade jag på Emme, lördag kväll blev det mat på tuppen för att säga hejdå till Paula som flyttar till Örebro, sen fortsatte vi till Harrys en sväng. Men va ju inte överdrivet bra musik på dansgolvet så jag å Jorge blev inte så långvariga. Upp med tuppen dagen efter för att hämta bilen å sen blev det fika på nävervägen...till sist slänga i sig lite käk å sen gick lilla bussen tillbaks till Hällefors. Så har min helg sett ut ungefär. Varför måste helgen gå så fort för?

 

Såhär blev hallen och köket tillslut♥ Behöver bara lite hjälp att få upp tavlor, hylla, spegel å lie annat. Vill ju inte att det blir snett liksom:)





Idag har vi haft motionsgympa, väldigt roligt å mycke jobbigt pass. Om ett par veckor ska vi leda själva, spännande:)


Saltentan avklarad...eller?:/

Idag har vi haft tentan...usch säger jag bara. Får hålla både tummar och tår denna gången är jag rädd. Blir superlycklig om jag får godkänt. Tyckte jag hade pluggat på så bra men tydligen inte:/ Jaja man kan inte vara bäst på allt;)..mohaha.. Ska inte ta ut något i förskott, jag får gå och vara nervös nu i 2 veckor helt enkelt. Går det åt skogen skyller jag på killen som bor över mig...han sjunger å sjunger å sjunger samma låt om och om i igen, timmar efter timmar, dagar efter dagar, veckor efter veckor. Jag blir galen på honom! Ni som varit här vet ju vad jag pratar om:) Det värsta av allt är att det är låten....Inatt jag drömde något som jag aaaldrig drömt förut..blalblabala....Grrrrrr:(

Har tagit sprutan mot bacon-sjukan idag också. Gick ju bra, fast att jag inte är en stor fantast av sprutor:)Haha de va väl för väl att jag inte började läsa till sjuksköterska som jag kom in på först...hur skulle de sett ut...höll på att svimma när jag skulle testa att bli blodgivare liksom...:)

Imorgon kommer målaren tillbaks och ska fixa det sista. Super! Så ska jag pynta med julstjärnan sen i fönstret:)
Såhär ser det ut för tillfället:)




 Ska även tillbringa morgondagen åt plugg med Ellen. Paruppgiften ska in på fredag...å den uppgiften mina damer å herrar är ingen lek....skulle påstå näst intill värre än tentan!

På fredag åker jag iaf hem till Säffle efter föreläsningen...försöka koppla bort allt plugg för ett par dagar!:)

Puss å kram♥


Längtar till jul!!

Händer inte så mycket i mitt liv just nu...mest plugg plugg plugg och lite mer plugg...dels inför tentan men vi har ju också fått en stor paruppgift mitt uppe i allt annat också:/

Hade tänkt att gå och ta sprutan för svininfluensan idag också...men såklart va vaccinet slut! Så får se nästa vecka om dom fått in mer. Kanske hinner växa ut en liten knorr tills dess...hoppas inte;)

Ändring har det blivit också ang. tapetseringen. Redan nästa onsdag sätter han igång:) så då får jag flytta in alla grejer i stora rummet ett par dagar. Han skulle nämligen ha semester under jul och nyår. Det som jag reagerade på va att de tydligen skulle måla...hallååå jag trodde tapetsera?? Nehe...kan detta verkligen bli bra...det återstår att se. Sämre kan de väl inte bli iaf förhoppningsvis. Vitt i köket och någon grå färg i hallen sa han...jaja mycket bättre än blått och gult iaf som det är nu:).

I helgen hade jag besök av Jorge skrutten. Mys, god mat och film ängnades helgen åt, plus lite firande att jag fick VG igen på examinationsuppgiften:) Fläskfilé, potatisgratäng, en god sallad och rött vin:)mums!

 

Idag plingade kära postis på dörren och där fanns ett paket:)..wiiiieeee vilken rolig morgon!!! Titta vad som fanns i:) Tusen tack mamma å pappa, jätte fiiiint!!!♥


 

Puss å kram på er alla!! ♥ 


Torsdag!

Måste ju bara berätta att jag fick VG på första hemtentan också, blev helt chockad..för jag tyckte inte det kändes så bra. Va ju trots allt 4 år sedan man satt i skolbänken:)

Saltentan börjar närma sig nu också..nervös:(...är så mycket att plugga in, och SVÅRT!

En liten bild från ett seminarium där vi försöker kolla blodtrycket:)

 

Nu ska jag byta om för att gå på ett core-pass. Passet är endast 30 minuter så tvivlar på att det kommer vara ett lugnt tempo:)

Puss å kram

 


Selma Spa med posten

I helgen hängde jag med posten till Selma Spa i Sunne. Trevligt! Synd bara att det var föreläsare som pratade till nästan 16.30...så det blev inte mycket tid över till att ta någon behandling eller annat. De lottade även ut en klassisk massage och en varm oljemassage bland oss postisar...men tyvärr blev jag inte den lyckliga vinnaren:(. Så festkläderna flög fram och festen började:)....19.30 serverades gooood mat samt lite underhållning med musik och tävlingar. Tillslut hamnade några av oss på Selma hotell där vi dansade loss:) Fick även tillfälle att ta kort med "Telia mannen" i reklamen ni vet:)...hihi!






♥♥♥

Hjärt och lungräddning

Idag har vi haft hjärt och lungräddning. Har redan ett certifikat från tidigare, men det är en del moment som har ändrats sen dess, så nu utför man hjälpen på ett lite annorlunda sätt jämfört med tidigare. Bra att få friska upp minnet lite, för det är lätt att glömma bort. Dessa små dockorna fick vi öva på, mini Anne:) Är lite öm i handflatorna nu efter all övning:)




Nu ska jag cykla iväg till Ann-louise för lite plugg. Ciao!


Halloween!!!

I fredags bar det av hem till Säffle. Där blev det tacos och tv kväll. Såg den första Johan Falk filmen, mycket bra.

Blev ingen utklädand detta året, för vi va bjudna på Connys 50-års fest i kanalvillan på lördagen!:) God mat, bra underhållning och mycke dance blev det:)




Innan bussresan hem idag blev det mumsig mat hemma hos mamma och pappa! :)

Imorgon ska vi ha beeptest...kommer bli väldigt jobbigt och svettigt!!:) Sen blir det föreläsning fram till 15.00.

Kramkram


RSS 2.0