Sorry:)

Oj vad jag är dålig på att skriva...

En rolig sak att berätta är att jag ska få omtapetserat i min lägenhet under julen:)...hallen och köket nu först, å sen blir det stora rummet till sommaren!!Yippie!

Ikväll ska jag sitta i dörren till puben...roligare saker har man väl ägnat sig åt, men tur att det bara är en gång per termin!!

Nu sitter jag här och försöker läsa idrottsfysiologi...fick boken för ett par dagar sen...800 sidor på engelska. Om man inte ens förstår orden på svenska, hur ska man då förstå dom på engelska...fyy! Någon som är bra på engelska kan gärna få äran att komma hit och översätta:)

Åker hem till Säffle på fredag!! Där väntar FEST för hela slanten!!!:)

Pussåkram

Examinationsuppgift...:/

Ja vad har hänt sen sist då tro??...:)

Har varit hemma i Säffle från i onsdags till i söndags...skönt att kunna komma hem å hälsa på:) Där hann jag med att gå på ett friskis & svettis pass, träffa Malin och Helena, myys med älskling, plugga och träffa la familia:)

Nu har en tuff vecka börjat. I´m back in hell:) Har en examinationsuppgift som ska lämnas in om 1 vecka. Inge roligt alls detta, svårt och fattar ingenting. Men jag håller ut...jag måste hålla ut! Det får bära eller brista..och brister det får man ta nya tag då. Får tänka på allt roligt som kommer efter denna terminen...eller året kanske??....Iallafall...massagen och de olika behandlingarna,vattengympa,matlagning och lite mer praktiska moment..det passar mig bättre!!:)


Får drömma mig bort tills dess♥......

                                      

                                          







Jorge säger att jag har för små händer för massage...haha...kanske ska satsa på baby massage:)






Kram på er!!♥


Bowling!:)

Idag blev det långdag...föreläsningar från 9.15-16.00....phuu:)

Frampå kvällskvisten blev det fika hos Frida W, och sedan bar det av till bowlinghallen. Skitkul:) Å gissa vem som vann då;)


 


Fina gummistövlar♥

Idag är det måndag igen och vi har haft seminarium..gick bra trots svåra engelska texter med massa knepiga ord:/...läsa idrottsvetenskapliga texter...det ä grejer de..svåra grejer får jag nog lov att säga.

Helgen spenderades här i Hällefors. I lördags blev det matlagning med Frida W, Anna och Martina. Så trevligt så. Hemmagjord pizza stod på menyn, mums:)





Igår kom mamma och pappa på besök också, mycket trevligt! Gardiner som skulle sys, lampa och hylla som skulle sättas upp,  och lite annat smått å gott fick dom hjälpa lilla mig med:) Superduper!! Så nu är det så gott som klart..lite kort bara som ska förstoras och hängas upp.


En liten bild på mamma när hon är aktiv vid symaskinen...Go mors..go mors,go mors:)






Nyss beställt mig ett par jätte fina stövlar också....Titta bara här:)♥








Nej nu måste jag byta om, ska ju iväg till Hyttan på aerobics:)

Krambanan

 


Marängsviss, mums!:)

Idag har jag varit på en föreläsning om Dermanord-produkterna. Mycket intressant. Använder lite smink och så från Dermanord nu och har även haft handkrämen förut...hur bra som helst!! Ser fram emot att få jobba med dessa produkter framöver:)






Nu har jag nyss kommit hem från en mysig kväll hos Frida Wahlman. Kollade på Desperate Housewifes och käkade marängsviss, hur gott som helst:)


 

Nu ska jag sova. Föreläsning 9.15-12.00 imorgon!!

 


Måndag

Idag har jag beställt tid för att göra mer ljusa slingor i håret, klarar inte av utväxt:) Så nästa torsdag ska jag bli fin.

Annars har vi idag tagit en liten sväng in till Grythyttan där det var höstmarknad, mycket mysigt och strålande solsken! Provade min nya mössa också som jag köpte i Örebro:)






Har även provat på aerobicspasset idag. Det var mycket roligt så det kommer jag gå på fler gånger!!:)

Hej så länge!♥


Hallå hallå i stugan!

Ojojoj nu får jag skärpa till mig här...vad har hänt sen sist tro??:)

Förra veckan hade min grupp friluftsliv. Vi gick och gick och gick i regn och rusk, men tillslut kom vi fram, och solen kikade fram som tur va. Vi delades in i grupper och varje grupp fick olika uppgifter. Uppgifter som att bygga vindskydd, eldstäder mm. Min grupp fick till uppgift att göra vispar och stekspadar:). Det fixade vi ju galant! Sen grillades det korv och lite lekar hann vi även med också.






Helgen spenderades i Säffle. Där va de ju marten också:) Fest hos Malin blev det, och kvällen fortsatte på Harrys, trevligt trevligt satt! ♥






Mindre trevligt va det när hemtentan kom på måndagen...satt med dessa uppgifter i 2 dygn kändes det som...med matpaus emellanåt...onsdag morgon åkte jag iväg till hällefors, skrev ut hemtentan och begav mig till skolan och lämnade in allt. Fy vill inte tänka på denna tenta så nu går vi raskt vidare till något roligare:)



Klassfest blev det i torsdags hos Marika och Sandra:) Detta blev sent påkommet, nämligen en dag innan så alla kunde ju inte bli med, men vi va runt 18 st iaf. Kulkul!:)




Igår blev det lite idolmys hos Ellen:) 
                 

 






Idag har jag haft en städ och tvätt dag. Nu ska jag sätta mig framför tven med popcornskålen, mums:)

Puss & Kram



RSS 2.0