Middag!

Tvagningen och meridianmassagen gick bra igår, vi har inte fått reda på betyget eller omdömet ännu men vi fick beskedet att vi klarade det iaf:)

Igår hade jag middag. Bjöd på chili con carne med ris och sallad, och till efterätt blåbärspaj med vaniljsås. Avancerat värre...haha!


Fest!

Här är det lite party hos Mattias Gunnman, trevligt satt! Vi fortsätte kvällen med lite dans på Harrys, men gud så trångt..hur mycke folk som helst. Å Lorina..missade planet..dumheter, vi som ville träffa dig:( Men nu är du ju hemma iaf:)




Examinationen i qigong är nu avklarat, å det gick bra:) Vårt arbete är färdigt, så det ska vi lämna in på onsdag. Så imorgon ska vi öva tvagning, massage och en massa meridianer, för på onsdag gäller det...nervös:/


Fick mina bruna linser idag:)





Säfflemarten!

Kom till Säffle ganska tidigt i onsdags. Åkte med Marion från Grythyttan, släppte av Marika i Kristinehamn och fortsatte sedan mot Karlstad. Perfekt att jag kunde åka med där. För dessa busstiderna blir man ju tokig på. Mamma va snäller och kom och hämtade mig vid Bergvik och vi åkte hemåt:) Resten av onsdagskvällen spenderades i soffan!!

Torsdagen fick jag ett väldigt roligt besked, eller inte...jag hade fått för mycket i lön från posten. Jag va sjuk två dagar i somras och en av de dagarna hade jag fått lön för..å det ska jag ju inte ha även om de va nice:) Så istället för att behöva betala tillbaks så hoppade jag in och jobbade. Men endast 2 timmar, Ryno va snäller:) På kvällen blev det ett friskis&svettis pass, roligt att gympa i Säffle igen med alla bekanta ansikten:)

Idag har jag, mamma och pappa varit och strosat på marten. Jonatan jobbade och Emilia jobbade på Holgers Konditori, så där va vi och fikade efter att vi shoppat lite. Jag köpte ingenting på marten, men hittade en väldans fin blus på Lindex, riktigt nöjd med mitt köp:) Titt se grann!!



Blus  - 57% Viskos,43% Bomull

Efter att ha gett mamma en helkroppsmassage, handlat tacos och andra godsaker till kvällen, intar vi snart soffläge och bara myser oss igenom fredagskvällen, inga fel där inte!!

Imorgon ska jag upp och hoppa ur sängen i tid, för då ska jag och mamma på ett friskispass kl 11. Skönt att det är så tidigt!! Kvällen bjuder på festligheter:)

Trevlig helg på er alla!!


Imorgon bär det av hem!


Middag hos Ylva förra veckan. Bakade pizza, blev mycket god!




Helgen har ägnats åt en massa plugg. Och eftersom vi har varit så duktiga så kan jag åka hem imorgon eftermiddag, gött!! Hemma tills på söndag, underbart!!:)

Idag testade vi lite olika grejer i skolan. Koppning bla. vilket innebär att man placerar koppar av glas på huden. Det ska ta bort stagnation och stimulera blodflödet av qi och blod i område under koppen. Kan användas vid smärta i exempelvis rygg och nacke. Finns det stagnation i det område som behandlas, sugs hud och vävnad in i koppen. Innan man placerar koppen på huden tänder man en tändsticka i koppen för att skapa undertryck. Riktigt häftigt. Eller vad säger du Lorina...haha;) Måste visa en bild på dig Lorina från Kina...lite röda märken efteråt minst sagt..hehe:) (den överst bilden är Lorina)


Beach 2010.




    Vi letar efter meridianerna på Ellen:)

Träningsvärk!


Skolan slut för idag. Jag har träningsvärk som bara den. Men vi biter ihop och kör ett Friskis & Svettispass snart ändå. Träningsvärk är bra värk:)

Imorgon är vi "lediga". Då blir det grupparbetesplugg....ska försöka vara effektiv med pluggandet från och med imorgon, under helgen och nästa vecka. För nästa fredag ska jag åka hem till min skrutt. Marten hemma är det också, plus att Lorina kommer hem på lördagen från Filippinerna:) Så då hinner jag inte plugga värst mycket. Massage har jag däremot lovat för dom som vill:)


Ny vecka!

Igår hade vi långdag i skolan. En massa teori på morgonen som fortfarande känns som en enda röra, och efter lunch träning på delfinkraftens qigong som jag tror börjar sätta sig någorlunda där uppe i dom små grå:)

Igår slog vi även på stort och gick på både Box & Kick pass och Yoga. 2 h 15 min träning, dä ni. Ni kollar väl bara på programmet Lite Sällskap där hemma, asså jag har nog aldrig skratta så mycket av ett program någonsin, skrattar verkligen åt allt. Dessa Säfflebor..hahaha!!

Idag började dagen med teori i 3 timmar sen åkte vi och käkade pastasallad på fiket i Hyttan, så gott! Ikväll blir det Styrka "pump".



Marknad

Qigong och en massa teori har vi ägnat denna veckan åt i skolan, och imorgon fortsätter det. Det är hel del att hinna lära sig innan det är examination i tvagning och meridianmassage samt qigong. Sen ska även inlämningen av case-rapporten vara inne den 1 oktober, och den ska vara mellan 3-5 sidor dataskrivet.

Annars har veckan bestått av träning. Varje dag har jag tränat förutom igår, då hade jag en vilodag:) Ikväll blir det träning igen:) Tänkte att jag ska försöka med att träna 6 dagar i veckan.

Middag hos Ellen i onsdags. Tacogratäng, mycket gott!



Jorge kom i fredags ♥
Igår gick vi en sväng på marknaden. Blev lite shopping. 12 strumpor för 100 kr, en brödkorg och 4 olika påsar med teer: Polka, exotiskt, solnedgång och grönt & gott! Jorge köpte renkorv och munkar:) Spelade på chokladhjul 2 gånger och båda gångerna va vi ETT nummer ifrån att vinna en sån stoooor kartong. Kanske va bäst iaf, jag som ska träna så mycket nu. Jaja, lite surt ändå. Derby div 6 mellan Grythyttan-Hällefors va vi och kikade lite på också innan vi åkte och handlade mysmat och hyrde film.



Brunett!!

Ja nu är jag mörkhårig igen. Det va nog bäst för det slitna ljusa håret. Så det får vila ett tag. Men sen kanske jag blir ljushårig igen..vem vet:) Man måste ju variera sig här i livet!! Fick med mig en extra förpackning med färg/inpackning för det var en del hårstrån som fortfarande är lite ljusa. Så det ska jag ha i ikväll i några minuter och sen skölja ur. Vad tycks, annorlunda va:)


Box & Kick

Efter en smaklig måltid är jag nu mätt och belåten. En titt in i ugnen kanske:) Idag blev det kyckling, potatis, morötter och rödlök. Till detta lite creme fraiche med vitlök i..gott gott!




Snart ska jag iväg på ett box & kickpass...kommer bli tufft om det är lika hårt som sist..  men bra start på träningen:)

Kan knappt vänta till ikväll vid 10. Då ska jag slå på tvn och titta på "Lite sällskap" och få mig ett gott skratt. Säfflefolket missa inte detta;)

Imorgon är det skola igen...och efter skolan ska jag göra något...men va det är får ni veta imorgon:)

Hej Svejs!

Chokladmuffins!

Jag har bakat chokladmuffins...mmm så gott! Jaja träningen börjar ju inte förrän imorgon;)

Recpetet va då lite musko. Det stod att det skulle bli ca 25 st. I själva receptet stod det att man skulle ställa upp 15 st formar på plåten, å jag fick endast 10 muffins..hahah..men goda blev dom:)





Ska nog ta med mig några och gå över till Ellen snart, är hon snäller så kanske hon kan få smaka;)



Träning på G!

Imorgon sätter träningen igång. Ska bli riktigt gött att komma igång. Vi hade tänkt köpa kort på både Friskis & Svettis samt vid idrottshallen där det finns Core, Step, Funktionell styrka och Kondition, Box & Kick, Yoga, Styrka "pump":)

Här även funderat på att köpa ett boxningsset, det ska jag fasen göra!!

(Bild hämtad från maxpuls.se)

Skräckfilmskväll....

Jag och Ellen har haft en liten skräckfilmskväll, 2 skräckisar och lite vin. Hmm undra om jag kommer kunna sova nu:) Needå så farligt va de väl inte...det äckligaste va nog egentligen när helt plötsligt tv:n stängde av sig själv mitt i filmen..väldigt mysko!

       

Fredag!!

Idag är det fredag och jag har än så länge tillbringat dagen med en liten sovmorgon, cyklat ner till ICA och skickat tillbaks en blus som jag hade beställt (för stooor), läst lite i boken Kinesisk medicin och är nu i full fart med att laga mig lite mat.



Om drygt en timme ska jag och Ellen åka till Karlstad och gå på bio. Vi ska kika på I rymden finns inga känslor. Trevlig helg på er ♥




Tvagning, massage och fest!

Igår hade vi långdag i skolan. Fick lära oss tvagning och meridianmassage:)





Lite fest framåt kvällskvisten. Först blev det tacos med Ylva och Ellen och sen åkte vi in till Grythyttan!!




RSS 2.0