Hårslingor!!

Lite ljusa slingor fick de lov att bli idag, bort med utväxten!!:) Eftersom jag har så tjockt hår behövs det 2 förpackningar...men ändå 140 kr istället för 600 kr på salong...det får funka när man är student!





Imorgon är det föreläsningar fram till klockan 16. Sen åker jag hem till Säffle för lite påsklov:) Eller lov och lov...lite plugg under påskledigheten ska ju hinnas med också ja.

Natti natti!!


SPA-kläder!

Idag fick vi våra kläder som vi besällt. Dom passade perfekt:) Pikétröjan känns lite mer seriös, mjukisdressen  blir lite myskläder som är kul att ha:) Annars har dagen bjudit på introduktion till det medvetna köket, och sen lite plugg hos Ellen!




Uppdatering från veckan:)

Hej hej hallååååå:)

I veckan har vi både haft examination i spa-behandlingar och tenta. På examinationen fick jag till en början kurbad och skrubb. Men eftersom det visade sig att varmvattnet började ta slut...skräll...så blev det ångbastu och skrubb istället. Gick ju gör bra de också! Man kunde få underkänt eller godkänt. Jag klarade det och blev godkänd:) Tentan i fredags kändes ganska okej ändå, så hoppas att det gick vägen...nu blir det en nervös väntan i 3 veckor innan beskedet. Mitt uppe i allt detta har jag varit sjuk också. Feber, ont i halsen och snorigare än snorigast. Men det va bara att käka apelsiner, i med alvedon och lägga på ett leende:)Jag kände verkligen att jag inte ville missa och göra allt detta en annan gång.

Vi har börjat på ännu en runda av middagsbjudandet. Ellen först ut även denna gången:) Potatisgratäng med kassler och sallad. Till efterrätt blev det glass med krossade maltesers och (hasselnötssås) tror ja:) Gott va de!!
Ja jag va sjuk här så ville inte vara med på bild:)




Min älskling fyllde 28 år i torsdags så tillbringar nu helgen hemma igen:) Tur att man inte bor allför långt bort, tycker alltid att man har något bokat. Men det är kul, så ska de va:)

Igår käkade vi våfflor med glass, grädde och jordgubbssylt för att fira Jorge. Patricia och Christian kom hit:) Fin t-shirt väl..den fick skrutt av mig:)




Imorgon börjar ny kurs med matlagning och föreläsningar om hälsosam mat och kost, ska bli riktigt kul!!:)

Ciao så länge!


Hemma:)

En helg hemma har inte varit fel. Jorge kom hit i torsdagskväll, och på fredag åkte vi hemåt. Vi hoppade in en snabb sväng på Bergviks köpcenter och IKEA också. Köpte lite grejer som ska användas vid spa-behandlingarna:)

I fredags va de både Emilias och Helenas födelsedag. Lite kalas hemma hos Helena blev det, och efter blev det ännu mer godsaker för att fira Emilia:) Mor och far glassade fortfarande i Schweiz så vi hade lite fika hemma på Vallgatan. Födelsedagsbarnet fick hålla sig med presenterna tills på söndag så en ansiktskur fick hon istället på den stora dagen, å dom andra blev så avundsjuka så jag va snäll och gav dom också..hihi;)





Helena och Malin har jag också övat på:)

 

I söndags hade vi kalas för Emilia, då hade dom små negrerna från Schweiz kommit hem också:) Fikade lite hemma hos mamma och pappa innan vi åkte upp till Marianne och käkade god mat och fikade en gång till. På helgen får man fika mycket;) Jorge fick även en födelseagspresent av mammma och pappa eftersom han fyller år på torsdag:) Jag fick en stor toblerone och en jättefin t-shirt från Schweiz, tack så mycket:)






Min lilla lilla bror har alltid en förmåga att ta väldiga närbilder på mig, men denna gången blev de ju andå ganska häftigt:)


Nej nu ska jag på Friskis & Svettis årsmöte, smörgåstårta väntar:) Hej Hopp


Bodaborg!

I onsdags var vi 16 st tjejer från spa-programmet som åkte iväg till Bodaborg. Jag hade aldrig varit där förut, men det va ju riktigt skoj:) Vi delade upp oss i 4 lag, och jag säger bara gissa vilket lag som vann;)

Trevlig dag, tack tjejer ♥


Tentaresultat!

Jaa då har man fått reda på tentorna. Är otroligt glad att jag klarade G på anatomitentan, den va hemsk. Fick underkänd massagetenta dessvärre. Men men nu har jag ju chans att få VG på omtentan. Eftersom det krävdes 2 VG och 1 G för att få VG i hela kursen. Och VG fick jag ju på den praktiska massagen:) Så nu jäklar.

Spa-behandlingarna övas det på för fullt. Examination och tenta nästa vecka:/




Har förövrigt börjat springa med Ann-louise. Igår sprang vi i 25 min, ingen aning hur långt de kan ha varit men:) Idag tog vi en liten runda igen. Här ska tränas:)

Mamma och pappa är i Schweiz och åker skidor i strålande solsken och i hur fina och långa backar som helst. Idag fick jag ett sms att dom hade åkt över till den italienska sidan. Hur nice låter inte de liksom, men jaaa ä inte bitter!:)

Imorgon ska några av oss spa:are till Bodaborg:) Ska bli gör skoj, har ju aldrig varit där förut!!

Natti natti♥

Spa-behandlingar♥

Idag har vi lärt oss aromainpackning och alg- samt lerinpackning:) Även tränat på ansiktskur. Är så mycket att lära sig så det är lite kaos i mitt lilla huvud just för tillfället, och examination och tenta börjar närma sig:/ Jag måste ha många kunder att öva på när jag kommer hem till Säffle nästa helg;)

 


Sooool:)

Har varit en mycket fin dag idag med mycket sol:) En promenad har det blivit i det fina vädret, och en del solning på balkongen, så härligt med lite värme! Tjejerna kom upp till mig och Ellen och vi drack varm oboy och te ute i solen.



 
Har även varit på ett riktigt hårt friskis & svettis pass idag, härligt! Nu väntar jag på att snön ska smälta bort på vägarna så man kan börja springa lite. Filmen Bröllopsfotografen har vi nyss kikat på hos Ann-louise, den va rolig faktiskt:)






Imorgon ska vi fortsätta med spa-behandlingarna:))

Puss å Kram


Meditation!

Idag hade vi en föreläsning om meditation. Intressant!

Med meditation menas ett tillstånd där en person är kroppsligt avslappnad men med ett koncentrerat sinne. Meditation kan bla. vara en metod för avslappning från en stressad tillvaro, stärka immunförsvaret, gör att du känner dig utvilad, ger dig ny kraft. Är en enkel teknik för att skapa mer balans, både inuti i dig och i ditt liv helt enkelt:)

visuospatial resources


Bubblade även lite bubbelbad idag också. 4 st i badet samtidigt kanske inte är att rekommendera, lite trångt blev det:)




Middag hos mig!

Somnade idag på föreläsningen när vi hade mental avslappningsträning, tur att det är tillåtet:) Och tur att jag inte började snarka:) Känns som man blir mer och mer avslappnad ju mer vi har lyssnat på Cd:n. Första gångerna kände jag att jag fick lite myror i benen av att ligga still, blunda och bara lyssna i 20 min. Det går åt rätt håll, dock ska man ju försöka att hålla sig vaken:)  


Idag har jag haft middag för tjejerna. Bjöd på köttfärspaj med en god sallad till och till efterrätt blev det varma päron med smält after eight på och glass till. Hoppas det smakade:)





Strålande solsken!!

I lördags va det strålande väder, så vi tog med lite fika och åkte ut till stugan. Jag  som hade tänkt att sitta i solväggen på altanen..hmm..lite mycket snö kanske, altanen syntes knappt:) Vi fick skotta oss fram till stugan. Undra hur lång tid det kommer ta innan allt detta försvinner?





Middag hos mor o far:)






Melodifestivalen hemma hos Malin. Fick en försenad alla-hjärtansdag present också av Malin, mums:)







En söndag i solen! Lite grenar sågades ner, vad gör man inte för lite sol:)







Lillasyster och Christian på besök:)

I onsdags fick jag finbesök :) Emilia och Christian hittade upp till mitt lilla bo. Visade dom runt lite i Hällefors, vilket kanske tog ungefär 5 min..haha..inte mycket att se:) Vi käkade tacos och slappade framför tv:n resten av kvällen. Morgonen därpå gav dom sig iväg tidigt för att åka till badpalatset i Gustavsvik och jag åkte till skolan för en långdag. Åkte senare med dom hem till Säffle igen. Roligt att ni kom och hälsade på mig:)






Det snygga linnet från Nelly.se kom igår. Fint va:)





Ikväll blir det tacos och fredagsmyysss med älsklingen. Tacos kan man aldrig äta för ofta:)



Trött på snön nu!

Idag och igår har vi lärt oss en del om stress, avslappning och avslappningsträning. Jobbigt att få blunda och näst intill somna på lektionerna nu för tiden:) Vi har köpt en skiva av vår lärare Elisabeth Solin som har många års erfarnhet av avslappningsträning och mental träning. Denna CD har olika program som ger en vila och avkoppling och för att lära oss att reglera den fysiska och psykiska spänningsnivån. De ni:)


 

Är otroligt trött på snön nu, jag vill ha vår. Lite mer snö hemma i Säffle. Här får dom skotta sig igenom snön för att kunna hämta ved:)hihi..






Imorgon kommer Emilia och Christian hit och hälsar på:) Roligt roligt. Och på torsdag åker jag med dom hem. HOME SWEET HOME:)♥


RSS 2.0