En toppenhelg!:)

I fredags fick vi lära oss hand och fotkur plus bodyscrub, inte helt fel kan jag lova:) Här är några bilder från dagen.




Annars har helgen varit så mysig så. Jorge kom hit på fredagkväll och vi åt god mat och myste framför tv:n. På lördagen tog vi oss en liten tur till Örebro. Åt buffé med Paula och Tony i slottet, mycket mysigt och lite shopping också förstås:) Köpte mig ett par svarta leggings, en röd väska och en kortärmad skjorta.






Puss å Kram


Torsdag!

Kolla in, vi blev med i NA tidningen med Friskis & Svettis. Ni ser mig väl i randigt:)




Idag har jag beställt lite grejer från Nelly.se. Gratis frakt, då slog jag till:) Titta va fint, hoppas att det passar! En av klänningarna var slut nu på hemsidan, så har ingen bild att visa. Köpte även en bok idag på bokrean, 25 kr. Alldelse lagom:)

Club L - Silver Studded DressNelly  Shoes - Alexandria



Ibland kan man bli riktigt arg på bubbelbadkar. Vi som va så sugna och frusna och ville hoppa i ett varmt och skönt bad. NEHE iCKE....till en början kom det varmt vatten men sen blev det ljummet. Något va fel, så vi åkte tillbaks hem. Riktigt besvikna! Men det får bli en annan dag, så dom får fixa PROBLEMET!!!





Kurbad och ansiktsbehandling♥

Idag har det varit en av alla de roliga dagar som väntar oss:) Vi har nämligen gjort ansiktsbehandling på varandra, hur skönt som helst!

Gick även igenom vad man ska tänka på vid kurbad, och hur vi ska behandla vår gäst. Eftersom det finns ett bubbelbadkar och ett vanligt badkar tog vi ett bad i det vanliga karet idag, och bokade bubbelbadet tills imorgonkväll:) I det lilla badkaret hällde vi i skum och eucalyptusolja. En frisk doft som får en att må gott, och bra vid förkylning då den ökar andningskapaciteten. Är så snorig, så de gjorde gott:)




                                                                      ♥♥♥


Bättre sent än aldrig:)

Några bilder från Galna Tuppen. God mat tillsammans med mamma och pappa, Patricia och Göran, Paula och Tony, Rebecka och Kent, Jorge och Marco. Och Christian som var så duktig när han sjöng och spelade:)





Förra veckan firade Friskis & Friskis 15 års jubileum. Så vid varje pass fick man en lott och hade chans på finfina priser, gissa om vi gick på varje pass:) Lyckades vinna en t-shirt, dock lite stor men de får bli en myströja. Man fick dessutom en massa gratisgrejer efteråt också, så man gick aldrig helt tomhänt hem:) Här är några av grejerna!!





Meeeeen det bästa av allt. I lördags va de Friskis fest, 3-rätters middag...helt GRATIS:) Vi startade lite hos Ellen innan vi traskade iväg mot Hurtigtorpet!


 

I fredags hade vi tenta i anatomi och tenta i massage, plus praktisk helkroppsmassage i en timme. Är beredd på att få göra om tentorna, men helkroppsmassagen gick super, fick VG:)




Efter en lång och otroligt kämpig dag, blev det pizza och filmmys:)






Jag, Ellen, Ann-louise och Ylva har även börjat med middagar. Varje vecka är det en person som ska bjuda alla andra på middag och efterrätt:)

Ellen bjöd på färskpasta med bacon i sås, och banan med choklad och glass till efterrätt:) Ylva bjöd på tacos och glass med chokladsås. Ann-louise bjöd på makaronipudding och chokladtårta med grädde. Nästa vecka är det min tur...vad ska jag då hitta på tro?:)






Nu har vi börjat en ny kurs. SPA-behandlingar, hur nice låter inte det:). Fotkur, handkur,ansiktskur, bodyscrub, kurbad/badterapi, lerinpackning, alginpackning, aromainpackning♥ Frivilliga försökspersoner kanske?:)


Puss å Kram

Örebro♥

Har haft det kanonbra i Örebro hos Paula och Tony. Kom dit vid halvfyra-tiden i lördags och strax innan mig kom tösera från Säffle också, Ing-marie, Tina och Ulle:) Vi började med att gå ut och käka pizza, mums. Sen började vi göra oss i ordning( det tar ju lite tid när man är 5 tjejer)Hade melodifestivalen på lite i bakgrunden och partyt va igång:) Tog sedan taxi till en tjej som heter Erika, där va de massor med tjejer. Gick sedan vidare till nattklubben Ritz, mycket bra ställe!! Lite nattamat blev det på vägen hem så vi stannade på Burger King. Jag har verkligen varit väldigt onyttig denna helgen...hihi det får bli många friskis och svettispass i veckan:)






Tack tjejer för en kanonhelg:) Det får vi snart göra om igen!



Och Ing-marie hade med en påse med en present från mamma och pappa, tusen tack:) Får så mycke presenter så, ni är bara för snälla♥


Plugg plugg väntar mig nu. På torsdag kanske Jorge kommer hit, och på fredag far vi hemåt och då följer massagebänken med:)

Puss å kram


Helg:)


Har varit en mycket bra fredag hittills. Fick VG på psykologitentan, och får väl även skryta lite med att första terminens tentor och examinationsuppgifter är avklarade och jag har lyckats fått VG på alla:)

Idag kom även massagebänken:)så nu alla nära och kära ska här knådas:)

Ikväll ska jag ha lite myys för mig själv. Ska jag lyxa till det med tacos tro, eller hamburgare och pommes frites kanske? Det är faktiskt fredag,  då får man äta vad som helst:) Ann-louise, Ylva och Ellen åkte nyss iväg till Ludvika. Tyvärr kunde jag inte hänga med denna helgen, så det får bli nästa gång! För imorgon ska jag till Örebro och hälsa på Paula:), och Ing-marie med vänner kommer också. Ska bli jättekul!!:)

Trevlig helg på er! Puss och Kram ♥               


Massagebänk


Nu har jag beställt en massagebänk med väska och fot/knäkudde till:)♥






                                                                 Bilder från Deckams.se



RSS 2.0