Spafest!

I tisdags va de spajulfest i Grythyttan hemma hos Sofie och Hanna. Blev dock inte där så länge för vi fick skjuts hem med Sara, och det blev ju skillnad mot taxi som kostar typ 400 kr för de ynka 9 km. Åkte istället till tjejerna i korridoren en sväng. Blev bjudna på cheesecake och sen traskade vi hemåt i kylan. Lite roligt att vi helt ovetande lyckades ta på oss liknade kläder...så kan de gå:)



VG på pm 1 också, wiihooo:) Men nu sitter jag här hemma i soffan i Säffle och ikväll bär det av mot Arlanda:)) Till morgonen hoppar vi på planet till Bali!:) Kanske kommer en liten uppdatering därifrån:) Ha det toppen allihopa!!

Julklappsutdelning

Jag och Ylva fick VG på PM 2..wihoo!!:) PM 1 får vi reda på i mitten på denna veckan..håller tummarna.

I helgen har jag varit hemma. På fredagskvällen åkte vi hem till Patricia och Christian för att säga hejdå, för på lördagsmorgon åkte dom iväg till Chile och kommer stanna där i 6 veckor. Paula va också hemma från Örebro så vi käkade mat och kikade lite på idolfinalen. Jay vann, heeelt rätt:)

På lördagen blev det julklappsutdelning och glöggmys i vanlig ordning med brudarna:) Oj så många fina julklappar jag fick.



Är nu tillbaks i Hällefors igen...och ny delkurs började idag. Blir en hel del att göra i denna kursen också...kommer nog få plugga lite på Bali...på fredag bär det av:))

Onsdag!!

Jahapp hej hej på er...nu är PM 1, PM 2 och saltentan avklarade, så nu är det bara att hålla tummarna. Endast ett seminarium som återstår imorgon, sen är denna kursen slut och ny kurs kan börja!!

I helgen blev det matlagning ihop...hamburagare med klyftpotatis och till efterrätt pepparkakscheesecake. Sånt gott är nödvändigt mitt uppe i allt plugg.



Fick en julklapp igår av Malin och Sanela..hihi..för att jag va så snäller och skrev ut deras arbete;) Noblesse apelsinchoklad...mmm!!



Idag har jag haft middag här hemma...väldans många middagar här förstår ni...men inge roligt alls att laga mat till sig själv, så detta är super. Testa en massa nya roliga recept. Idag gjorde jag fläskfilégryta med hasselbackspotatis och en god sallad. Till efterrätt hallonmousse med nonstop. Blev lyckat!!:)



På fredag bär det av hem över helgen, hem ljuva hem! Å då är det bara 1 vecka kvar...sen bär det av mot mamma och pappa på Bali:))

RSS 2.0