Bättre sent än aldrig:)

Några bilder från Galna Tuppen. God mat tillsammans med mamma och pappa, Patricia och Göran, Paula och Tony, Rebecka och Kent, Jorge och Marco. Och Christian som var så duktig när han sjöng och spelade:)





Förra veckan firade Friskis & Friskis 15 års jubileum. Så vid varje pass fick man en lott och hade chans på finfina priser, gissa om vi gick på varje pass:) Lyckades vinna en t-shirt, dock lite stor men de får bli en myströja. Man fick dessutom en massa gratisgrejer efteråt också, så man gick aldrig helt tomhänt hem:) Här är några av grejerna!!





Meeeeen det bästa av allt. I lördags va de Friskis fest, 3-rätters middag...helt GRATIS:) Vi startade lite hos Ellen innan vi traskade iväg mot Hurtigtorpet!


 

I fredags hade vi tenta i anatomi och tenta i massage, plus praktisk helkroppsmassage i en timme. Är beredd på att få göra om tentorna, men helkroppsmassagen gick super, fick VG:)




Efter en lång och otroligt kämpig dag, blev det pizza och filmmys:)






Jag, Ellen, Ann-louise och Ylva har även börjat med middagar. Varje vecka är det en person som ska bjuda alla andra på middag och efterrätt:)

Ellen bjöd på färskpasta med bacon i sås, och banan med choklad och glass till efterrätt:) Ylva bjöd på tacos och glass med chokladsås. Ann-louise bjöd på makaronipudding och chokladtårta med grädde. Nästa vecka är det min tur...vad ska jag då hitta på tro?:)






Nu har vi börjat en ny kurs. SPA-behandlingar, hur nice låter inte det:). Fotkur, handkur,ansiktskur, bodyscrub, kurbad/badterapi, lerinpackning, alginpackning, aromainpackning♥ Frivilliga försökspersoner kanske?:)


Puss å Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0